Vezi lista de produse 0 Produse în coș

TOTAL: 0 lei

Finalizează comanda
  • Schimbati limba:
  • ro
  • en

Despre noi AcasãDespre

Chimia este cea mai dinamică şi inovatoare ştiinţă. Veşnic în mişcare, combinând molecule în substanţe noi şi utile, aceasta rezolvă problemele societăţii cotidiene, oferindu-ne soluţii acolo unde natura nu mai are un răspuns. 

Înfiinţată în anul 1994, compania noastra şi-a dedicat întreaga activitate creşterii pe termen lung a industriei chimice româneşti, înregistrând contribuţii deosebite în domeniul proiectării, producerii şi comercializării de produse chimice organice şi anorganice de înaltă puritate

 

Ce putem face:

Deţinem un sistem universal de instalaţii pentru sinteza tonajelor reduse şi, în acelaşi timp, valori superioare ale produselor (kilo-lab)

Preluăm comenzile clienţilor prin intermediul tehnologiei pentru răspunsuri automate.

Preluăm tehnologiile optimizate şi le transpunem din laborator la nivel industrial.

Producem în conformitate cu standardele API şi suntem în proces de obţinere a acreditării GMP

 

Creativitatea şi originalitatea, alăturate serviciilor profesioniste de colectare, transport şi neutralizare a deşeurilor chimice, cât şi a celor de ecologizare la sediul beneficiarului, transformă Chemical Company într-un complex unitar indispensabil industriilor şi a altor domenii de referinţă precum cel al sănătăţii, cercetării şi învăţământului.

Compania este o societate pe acţiuni care are la bază un personal specializat, cu peste 248 de ani de experienţă cumulată în domeniul de activitate. Ne-am dedicat întreaga energie în vederea dezvoltării şi perfecţionării în mod sustenabil a politicilor orientate către client şi a unor parteneriate responsabile.

Evoluţia constantă şi progresivă a companiei, de-a lungul celor 20 de ani, se datorează comportamentului etic, integrităţii, orientării spre calitate şi inovare şi respectului faţă de angajaţi şi parteneri, valori după care ne ghidăm din dorinţa de a fi cei mai buni în ceea ce facem.

Implementarea  celor trei sisteme de management, respectiv cel al calităţii, al protecţiei mediului şi cel al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale în conformitate cu normele legislative în vigoare, dovedesc interesul nostru pentru mediul înconjurător, dar şi pentru oferirea unor produse şi servicii la cele mai înalte standarde.   

 

Chemical Company © 2017 Developed by Colibri Consulting