Vezi lista de produse 0 Produse în coș

TOTAL: 0 lei

Finalizează comanda
  • Schimbati limba:
  • ro
  • en

Inovaţie şi cercetare AcasãDespreInovaţie şi cercetare

Chemical Company

Din 1994, Chemical Company a dezvoltat peste 100 de produse pentru 14 industrii și domenii cheie pentru societate, precum: Industria farmaceutică, Industria de apărare, Industria chimică și petrochimică, Automotive-Prelucrarea metalelor, Industria alimentară, Industria termică și de tratare a apelor, Construcții publice și civile.ș.a.

Portofoliul de produse actual include: produse specializate cu utilizare largă, produse de nișă și produse 100% personalizate, de tip sinteze.

Gama produselor și serviciilor oferite de compania noastră este completată de o echipă profesionistă de Cercetare-Dezvoltare care se focalizează pe nevoile exprese ale clienților, din dorința de a ajuta la crearea de valoare adăugată și de a potența unul din pilonii competitivității noastre - inovarea.

Cercetarea este una aplicativă şi porneşte de la solicitarea clientului, iar echipa noastră vine în întâmpinarea nevoilor sale cu o paletă de servicii integrate, ce include: servicii de consultanţă şi de dezvoltare a soluţiilor personalizate în domeniul chimiei.

Pentru creșterea gradului de satisfacție a clienților și crearea de parteneriate durabile, am dezvoltat un lanț valoric care reflectă o politică puternic orientată către client: de la analiza specializată a cerinței, cercetare de specialitate, flexibilitate în ofertare și translarea tehnologiei dezvoltată de la nivel de laborator la nivel de producție, tonaje reduse, până la gestionarea responsabilă a problemelor de mediu.

Analizând nevoile clienţilor noştri, încercăm să dezvoltăm, testăm şi să optimizăm împreună cele mai eficiente produse pentru activitatea acestora. Iar, pentru că suntem flexibili, le oferim partenerilor noştri și posibilitatea de a veni cu reţeta sau tehnologia proprie, în vederea obţinerii unor produse ce oferă un raport bun calitate/preţ şi un avantaj competitiv. 

Experiența și know how-ul echipei de cercetare, investițiile în dezvoltarea tehnologică și în resursa umană specializată, valoarea superioară a produselor și flexibilitatea reprezintă pentru Chemical Company avantaje competitive unice, atent valorificate în orice parteneriat de business.

 

Chemical Company © 2022 Developed by Colibri Consulting
Pentru a vă îmbunătăți experienţa de navigare, acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Află mai multe Ok