Vezi lista de produse 0 Produse în coș

TOTAL: 0 lei

Finalizează comanda
  • Schimbati limba:
  • ro
  • en

Industria termică şi a tratării apeiAcasãDomeniiIndustria termică şi a tratării apei

Produse Chemical Company

Modalitatea cea mai eficientă de combatere şi limitare a poluării apei o reprezintă epurarea apelor uzate înainte de evacuare. Astfel de servicii publice, esenţiale societăţii, sunt susţinute de activităţile companiei noastre prin colaborarea constantă cu: primăriile, CET-urile, companiile de apă, companiile de furnizare a energiei termice, staţiile de epurare a apelor municipale sau industriale, companiile de depozitare deşeuri şi cele care oferă servicii de curăţenie.

Printre produsele specifice oferite de compania noastră instituţiilor și organizațiilor din acest domeniu, se numără:

  • produse chimice pentru tratarea apei potabile (permanganat de potasiu, clorură ferică, hipoclorit  de sodiu etc.)
  • produse chimice pentru tratamente specifice în depozitele de deşeuri (hidroxid de sodiu, acid sulfuric)
  • produse chimice utilizate în instalaţiile de obţinere a energiei termice (amoniac etc.)
  • produse chimice pentru întreţinerea instalaţiilor industriale (silicagel, eter de petrol, fosfat  trisodic, hidroxid de potasiu, acid citric etc.)
  • reactivi de laborator, kituri sau teste rapide pentru evaluarea indicatorilor specifici ai calităţii apei potabile, apei industriale, apei de răcire şi de încălzire, apei reziduale (soluții tampon, soluţii etalon pH, teste pentru determinarea fosfaților, clorurilor, sărurilor de amoniu, metalelor grele, durității remanentă, indicatori, clorhidrat de hidroxilamina, EDTA di-Na)
  • produse chimice pentru tratarea apelor uzate din staţiile de epurare (clorură ferică, sulfat de  aluminiu, sulfat feros, acid sulfuric și hidroxid de sodiu);
  • sticlărie și aparatură de laborator (biurete, o gamă variată de pahare sau flacoane de laborator atât din sticlă termorezistentă, cât și din polipropilenă, termometre, agitatoare, electrozi de pH, balanţe analitice etc.).

De asemenea, Chemical Company a dezvoltat, sub brandul KLOER, o gamă profesională de produse chimice pentru tratarea și întreținerea apei din piscine.

Gama KLOER include produse profesionale, esențiale pentru sănătatea apei din piscine, care rezolvă principalele probleme cu care se confruntă orice piscină, indiferent de tipul acesteia (publică sau privată, terapeutică, pentru înot sau relaxare):

- reglarea pH-ului: Corector ph minus lichid, Corector ph plus lichid, Corector ph minus solid, Corector ph plus solid

- dezinfectarea apei: Clor activ

- limpezire: Floculant lichid, Floculant lichid extra

- prevenirea și eliminarea algelor: Anti-alge lichid

- produse speciale: Oxigen activ lichid, Alkalin Plus solid, Clor & Brom minus solid

- instrumente de măsurare a parametrilor calității apei.

 

Pentru a putea vizualiza întreaga gamă de produse dedicate acestui domeniu accesaţi pagina de Index Produse.

Chemical Company © 2023 Developed by Colibri Consulting
Pentru a vă îmbunătăți experienţa de navigare, acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Află mai multe Ok