Vezi lista de produse 0 Produse în coș

TOTAL: 0 lei

Finalizează comanda
  • Schimbati limba:
  • ro
  • en

Învăţământ şi cercetareAcasãDomeniiÎnvăţământ şi cercetare

Produse Chemical Company

Considerăm acest domeniu ca fiind unul pivot în furnizarea către comunitate a unui sistem economic performant şi oferim, în aceeaşi măsură, interes şi dedicaţie în colaborarea cu instituţiile de învăţământ superior, liceeal, gimnazial şi institutele de cercetare, pentru buna desfăşurare a activităţilor de zi cu zi ale acestora.

Printre produsele specifice oferite de compania noastră instituţiilor din acest domeniu, se numără:

  • reactivi chimici de înaltă puritate pentru gaz-cromatografie, cromatografie lichidă, spectrofotometrie, analize fizico-chimice;
  • substanţe chimice organice şi anorganice (acizi, baze, săruri, solvenţi, indicatori etc);
  • consumabile pentru laborator;
  • produse la comandă.

De asemenea, pentru domeniul cercetării fundamentale asigurăm, pe lângă reactivii uzuali pentru analize chimice și produși pentru sinteze organice şi solvenţi și reactivi pentru derivatizarea necesară în cromatografia HPLC și GC sau spectroscopie, kituri pentru analiza fotometrică.

Pentru laboratoarele de cercetare aplicativă oferim soluţii volumetrice de diferite tipuri, de săruri de înaltă puritate destinate spectroscopiei atomice, de agenţi de uscare (clorură de calciu, silicagel, site moleculare, oxid de calciu), solvenţi și auxiliari pentru sinteza straturilor de acoperire. Laboratoarelor de sinteză chimică li se asigură o gamă largă de produse chimice pentru obţinerea, dezvoltarea şi îmbunătăţirea produselor existente.

Apreciem beneficiile şi rezultatele directe pe care activitatea institutelor le oferă domeniului nostru de referinţă, prin crearea unor produse noi sau dezvoltarea şi perfecţionarea produselor existente, oferindu-ne posibilitatea de îmbunătăţire constantă a serviciilor oferite clienţilor noştri.

Pentru a putea vizualiza întreaga gamă de produse dedicate acestui domeniul accesaţi pagina de Produse din submeniu.

Chemical Company © 2018 Developed by Colibri Consulting