Vezi lista de produse 0 Produse în coș

TOTAL: 0 lei

Finalizează comanda
  • Schimbati limba:
  • ro
  • en

Sanitar-veterinarAcasãDomeniiSanitar-veterinar

Produse Chemical Company

În cadrul acestui domeniu vital pentru securitatea industriei alimentare, laboratoarele de analize fizico-chimice din cadrul Direcţiilor Judeţene Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, laboratoarele pentru analiza calităţii produselor alimentare din cadrul societăţilor producătoare de profil, unităţile pentru obţinerea produselor de uz veterinar sau fabricile de nutreţuri combinate sunt doar câteva entităţi care beneficiază de serviciile şi produsele noastre.

Printre produsele specifice oferite de către compania noastră colaboratorilor din acest domeniu, se numără:

  • reactivi auxiliari (iod, iodură de potasiu, EDTA di-Na, alcool etilic, alaun de amoniu etc) utilizaţi în producţia de vaccinuri, seruri, reactivi de diagnostic şi medicamente de uz veterinar
  • reactivi uzuali şi specifici (substanţe anorganice şi organice, solvenţi, apă pură și ultrapură, soluţii normale gata de utilizare, medii de cultură, reactivi pentru electroforeză, agenţi tampon, indicatori şi markeri)
  • materiale destinate securităţii angajaţilor din laboratoare (ambalaje pentru deșeuri, mănuşi şi ochelari de protecţie).

Pentru a putea vizualiza întreaga gamă de produse dedicate acestui domeniul accesaţi pagina de Index Produse.

Chemical Company © 2023 Developed by Colibri Consulting
Pentru a vă îmbunătăți experienţa de navigare, acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Află mai multe Ok