Vezi lista de produse 0 Produse în coș

TOTAL: 0 lei

Finalizează comanda
  • Schimbati limba:
  • ro
  • en

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONALAcasãPrelucrarea Datelor cu Caracter Personal

S.C. CHEMICAL COMPANY S.A este înscrisă în Registrul de Evidență a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal cu numărul: 36114.

www.chemical.ro, denumit în continuare site-ul, este deținut și administrat de S.C. CHEMICAL COMPANY S.A, cu sediul în IașiB-dul Chimiei nr. 14, telefon 0232.214.267, fax 0232.239.170, e-mail: office@chemical.ro, cod unic de înregistrare RO 5945730, înregistrată la Registrul Comerțului Iași sub nr. J22/1820/1994, capital subscris și vărsat: 100.000 RON, cont RO66BRDE240SV07890562400 deschis la BRD – GSG Iași.

În calitate de operator de date cu caracter personal S.C. CHEMICAL COMPANY S.A urmărește în permanență și se asigură că prelucrarea datelor cu caracter personal respectă cu strictețe principiile și legislația privind protecția datelor cu caracter personal, respectiv prevederile Legii 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date si Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (in continuare “RGPD”).  

Această Notă de informare privind protecția datelor personale are rolul de a vă aduce la cunoștință activitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal ale dumneavoastră de către S.C. CHEMICAL COMPANY S.A.

Date cu caracter personal înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă „persoana vizată” ale cărei date sunt procesate, colectate, reţinute şi care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal înseamnă orice operaţiune sau set de operațiuni efectuate asupra Datelor cu Caracter Personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea mijloacelor automatizate, incluzând fără limitare, colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, păstrarea, modificarea, utilizarea, divulgarea, restricționarea, transferul, ștergerea sau distrugerea acestora.

În raport de interacțiunile dumneavoastră cu site-ul, S.C CHEMICAL COMPANY S.A poate prelucra categorii de date cu caracter personal, după cum urmează:

În cazul plasării unei comenzi, solicitării unei oferte de preț, formulării unor cereri/întrebări/reclamații/sugestii:

- nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, funcție reprezentant și/sau persoana de contact;

În cazul candidaților pentru angajare:

- nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, post / funcție, oraș, CV (care poate să includă pe lângă datele menționate anterior și imagine, formare profesională, locuri de muncă)

Scopurile și temeiurile Prelucrărilor de Date cu Caracter Perosnal

Datele cu caracter personal furnizate în mod voluntar prin completarea şi trimiterea formularului aferent sau prin contactarea noastră în orice mod în cazul plasării unei comenzi / solicitării unei oferte de preț, au ca temei legal prevederile art. 6 alin 1 lit b. din Regulamentul UE 679/2016 “… pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract”

În cazul datelelor cu caracter personal furnizate în mod voluntar prin completarea şi trimiterea formularului aferent sau prin contactarea noastră în orice mod în cazul formulării unor cereri/întrebări/reclamații/sugestii, precum şi în cazul candidaţilor pentru angajare  temeiul legal al acestor activităţi de prelucrare îl reprezintă interesul legitim al societăţii noastre de a-şi îmbunătăţii serviciile, a gestiona solicitările/reclamaţiile/sugestiile primite şi adaptarea serviciilor necesare fiecărei persoane interesate, precum şi de a recruta personal.

Potrivit legislaţiei actuale, consimţământul nu este cerut în situaţia în care prelucrarea este necesară pentru efectuarea de demersuri pentru încheierea unui contract, îndeplinirea unei obligaţii legale sau interesul legitim.

S.C. CHEMICAL COMPANY S.A poate prelucra date cu caracter personal şi în scop de marketing, însă numai în situaţia în care v-aţi dat consimţământul prealabil.

Acordul dumneavoastră pentru activităţi de marketing direct poate fi retras în orice moment. Retragerea consimţământului dumneavoastră va produce efecte pentru viitor, fără a afecta legalitatea prelucrărilor efectuate anterior retragerii.

Durata prelucrării Datelor cu Caracter Personal

S.C. CHEMICAL COMPANY S.A va prelucra Datele dumneavoastră cu Caracter Personal, pe durata necesară realizării scopurilor de prelucrare și ulterior în conformitate cu politicile noastre interne, precum şi în vederea conformării cu obligațiile legale aplicabile, inclusiv, dar fără limitare la, dispozițiile referitoare la obligaţia de arhivare.

Transferul Datelor cu Caracter Personal

În prezent, nu transferăm date către state din afara Uniunii Europene. Dacă vom schimba politica, vă vom informa în mod corespunzător, vă vom prezenta garanţiile aferente şi vă vom solicita consimţământul.

Securitatea Datelor cu Caracter Personal

S.C. CHEMICAL COMPANY S.A acordă o importanță deosebită confidenţialităţii şi securităţii Datelor dumneavoastră cu Caracter Personal și înțelege să asigure siguranța acestora pe parcursul activităților de prelucrare, în acest sens, implementăm măsuri tehnice şi organizatorice adecvate în vederea asigurării unui nivel de securitate corespunzător riscurilor asociate tipurilor de date prelucrate si operațiunilor de prelucrare.

Ce drepturi aveţi în calitate de persoană vizată?

DREPTUL DE ACCES LA DATELE CU CARACTER PERSONAL

Acest drept vă permite să obțineți din partea noastră o confirmare a faptului că S.C. CHEMICAL COMPANY S.A prelucrează sau nu date personale care vă privesc și ce astfel de date sunt prelucrate.

DREPTUL LA RECTIFICARE

Presupune dreptul de a solicita rectificarea sau actualizarea datelor cu caracter personal inexacte sau incomplete care vă privesc sau completarea acestora, atunci când acestea sunt incomplete.

DREPTUL LA ȘTERGEREA DATELOR SAU “DREPTUL DE A FI UITAT”

Acesta presupune dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, în anumite circumstanțe, precum:

  1. Când datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  2. Au fost prelucrate ilegal;
  3. Când prelucrarea a avut la bază consimțământul dumneavoastră, iar acesta a fost retras.

DREPTUL DE A VĂ RETRAGE CONSIMȚĂMÂNTUL

Consimțământul poate fi retras în orice moment, atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal care vă privesc a fost efectuat pe baza consimțământului dumneavoastră.

DREPTUL LA RESTRICȚIONAREA PRELUCRĂRII

Acesta presupune dreptul de a solicita și de a obține restricționarea prelucrării datelor care vă privesc, în anumite circumstanțe, ca:

  1. Pe perioada verificării exactității datelor, atunci când contestați exactitatea acestora;
  2. În perioada cât datele dumneavoastră au fost prelucrate ilegal, iar dumneavoastră vă opuneți ștergerii acestora.

DREPTUL LA PORTABILITATEA DATELOR

Aveți dreptul de a primi datele cu caracter personal care vă privesc și care ni le-ați furnizat, cu dreptul de a le transmite unui alt operator, în situația în care:

  1. Prelucrarea datelor s-a efectuat în baza consimțământului dumneavoastră sau a contractului încheiat cu noi, iar prelucrarea datelor s-a efectuat prin mijloace automate.

DREPTUL LA OPOZIȚIE

Aceasta presupune că, în orice moment, aveți dreptul de a vă opune, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, prelucrării datelor (ca exemplu – pentru marketing direct etc).

DREPTUL DE A NU FACE OBIECTUL UNEI DECIZII BAZATE EXCLUSIV PE PRELUCRAREA AUTOMATĂ A DATELOR DUMNEAVOASTRĂ, INCLUSIV CREAREA DE PROFILURI CARE PRODUC EFECTE JURIDICE SAU CARE VA AFECTEAZĂ SEMNIFICATIV.

Aveți dreptul de a solicita intervenția umană din partea operatorului, de a vă exprima punctul de vedere și de a contesta decizia.

DREPTUL DE A DEPUNE PLÂNGERE LA NOI SAU LA AUTORITATEA NAȚIONALĂ PENTRU PROTECȚIA DATELOR

DREPTUL DE A VĂ ADRESA INSTANȚELOR JUDECĂTOREȘTI PENTRU EXERCITAREA DREPTURILOR.

Pentru exercitarea drepturilor menţionate mai sus, vă puteţi adresa cu o cerere la următoarele date de contact:

  • Prin e-mail: gdpr@chemical.ro
  • Prin fax: 0232.239.170
  • Personal: la sediul S.C CHEMICAL COMPANY S.A din  Iaşi, Bd. Chimiei nr. 14.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Chemical Company © 2018 Developed by Colibri Consulting
Pentru a vă îmbunătăți experienţa de navigare, acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare vă exprimați acordul pentru folosirea lor. Află mai multe Ok